Cases

DamGaard Automatik A/S

E l e k t r i s k k o n s t r u k t i o n - P r o g r a m e r i n g - S e r v i c e

Cases:

 

 

Rose Poultry A/S

 

DamGaard Automatik leverer mange forskellige ydelser til Rose Poultry, bla. anlægsmontage, service, PLC og robot programmering og komplette maskinstyringer med fuld dokumentation. Service behovet hos Rose Poultry er ofte akut. Dette fordrer en hurtig og stabil service partner, DamGaard Automatik har igennem flere år levet op til dette behov.

Forsynings og styretavle til pakkeri.

Pakning af poser i kasser, 3 linjer, styret af Omron PLC med tilhørende operatørpaneler. Linjerne er placeret hos Rose Poultry i Skovsgård. Poserne kommer fra posepakke maskiner og føres via forskellige bånd og checkvejere til robotter som pakker dem i kasser som derefter vibreres og føres til fælles pakkelinjer. Robotterne er skara robotter af mærket Toshiba.

 

 

 

Schulstad Lantmännen A/S

 

DamGaard Automatik arbejder tæt sammen med Schulstads service og projektafdeling. Schulstad har brug for en service partner som er tilgængelig på alle tider af døgnet alle ugens dage 365 dage om året. Dette krav indfrier DamGaard Automatik. Vi programmerer et bredt udsnit af PLC fabrikater hos Schulstad, Siemens S5 & S7, Allen Bradley, Omron, Modicon Telemecanique, Izumi m.m.

Styretavle for Raskeskab.

Ny styretavle for Raskeskab linje 2 hos Lantmännen Schulstad i Pandrup. Styringen er bygget op omkring en Siemens S7-300 PLC med et Siemens MP277 operatør panel. Styringen omfatter kontrol af temperatur og luftfugtighed samt styring af brødets gennemløbstid. Formene kommer fra fylde linjerne og bliver skubbet ind i gondolerne på raskekæden. Efter en given gennemløbstid bliver de skubbet ud af raskekæden igen og forsætter til ovnene. Styringen indeholder logning af temperatur og luftfugtighed på operatør panelet, disse data gemmes i en uge og vises både som en aktuel trendkurve og en historisk.

Cubic Modulsystemer A/S

 

Cubic fokuserer meget på optimering af deres fremstillingsprocesser. Cubic råder over en avanceret maskinpark, som bla. indeholder robotter til punktsvejsning, og kantbukning. DamGaard Automatik udfører daglig service på disse robotter og automater. DamGaard Automatik arbejder i tæt samarbejde med Cubic’s PTA funktion og bliver ofte brugt som sparringspartner i forbindelse med nye produktionsoptimeringer.

 

Boltsvejseanlæg.

Komplet styring til bolt-svejseanlæg. Elektrisk konstruktion, styretavle og robot/PLC programmering.

Anlæggets centrale funktion varetages af en Fanuc robot. Pladebaner, pallemagasin og pallebaner styres via en Omron PLC med tilhørende Proface panel.

Bolt positionerne indkodes via operatør panel hvor op til 100 forskellige ”recepter” indtastes. Disse indeholder data for pladestørrelse, boltplacering, palletype, placering på pallen osv.